Vakantiehuis De Hopbel
  1. Title 9
    Title 9
  2. Title 9
    Title 9
  3. Title 9
    Title 9
Het vakantiehuis is ruim opgezet en  heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond vindt u de hal met wc, de woonkamer met open keuken en een slaapkamer met 2-persoons bed met badkamer met douche. De keuken is voorzien van vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat en een combi-magnetron. Op de verdieping vindt u nog een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Op deze verdieping is nog een badkamer met douche en wc. Het hele huisje wordt verwarmd met centrale verwarming.
Bij de huur van ons huisje is het gebruik van twee fietsen inbegrepen. Deze fietsen vindt u in de schuur achter het huisje. Er is een tuin rondom het hele huis met een terras. Terrasstoelen en tafel inclusief parasol zijn aanwezig in het schuurtje.
Ook zijn een kinderbedje en een kinderstoel in het huisje aanwezig. U kunt uw auto naast het huis parkeren. Er is gratis Wifi in het huisje aanwezig.
  
Bijzonderheden:
Bed- en handlinnen kunt u zelf meenemen (twee 2-persoonsbedden en twee 1-persoonsbedden). U kunt het bedlinnen ook huren voor € 15,- per setje. Kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. Er mag niet gerookt worden in het huis.
 
Vrijetijdsmogelijkheden:
Overdekt zwembad 0.5 km , zee 1 km , manege 5 km , tennis 0.5 km , fiets verhuur 0.5 km , golf 0.5 km, bowlingbaan 1 km. De afstanden zijn indicatief.

Het adres van vakantiehuis De Hopbel is:
Keizerskroon 80
1787 BP  Julianadorp.